Wij hebben 3 tenten op de camping die u kunt huren, een vier persoons, een drie persoons en een twee persoons.

Een heerlijke luxe 4 persoons huurtent en een fantastische basic 2 persoons huurtent

Laten we beginnen met de 4 persoon luxe huurtent:

Onze 4 persoon huurtent staat in zijn eigen omheinde privé tuin met schuurtje waar u een BBQ en tuinset in vind waar u gebruik van kunt maken….. In de tent vindt u een 2 persoons bed van 1.60 bij 2 meter en een 2 persoons bed 1.40 bij 2 meter . Beide bedjes zijn opgemaakt! U vindt een heerlijke bank in de leefruimte, net als,waterkoker en Senseo koffie zetter. Onder de luifel staan het keukentje en de ijskast Huisdieren zijn toegestaan maar mogen nooit onbeheerd alleen in de tent verblijven!!!!

De kosten voor de luxe 4 persoons huurtent zijn 85 euro exclusief toeristenbelasting 2.30 p.p.p.d

Wilt u weten of hij uw vakantie nog beschikbaar is? Mail naar devolharding@kpnmail.nl  of bel 06-13719222

Onze 3 persoons huurtent is een ruime tent ,met slaap en woon compartiment. De 3 persoons huurtent is een basic tent die wij voor u opbouwen en afbreken, u vind er veld of lucht bedden (wat u voorkeur heeft), stoelen en een tafel. Hij kan op elke plek op de camping staan. Er is een waterkoker,magnetron en ijskast in de algemene ruimte waar u gebruik van kunt maken. Bij de tent is elektriciteit en water en een BBQ is ook tot u beschikking. Beddengoed voor deze tent regelt u zelf. Douche en toilet gebruikt u van de camping……..

De Kosten voor de 3 persoons tent zijn 60 euro per nacht ,exclusief toeristenbelasting 2,30 p.p.p.d

Wilt u weten of hij uw vakantie nog beschikbaar is? Mail naar devolharding@kpnmail.nl  of bel 06-13719222

De 2 persoons huurtent is een basic tent die wij voor u opbouwen en afbreken, u vind er veld of lucht bedden (wat u voorkeur heeft) stoelen en een tafel. Hij kan op elke plek op de camping staan, maar inprincipe zetten wij hem op de binnentuin op. Er is een waterkoker en ijskast in de algemene ruimte waar u gebruik van kunt maken. Wel is er bij de tent elektriciteit en water en een BBQ is ook tot u beschikking. Beddengoed voor deze tent regelt u zelf. Douche en toilet gebruikt u van de camping……..

De kosten voor de 2 persoons huurtent zijn

50 euro per nacht

De prijzen zijn exclusief toeristen belasting 2,30 p.p.p.d.

Wilt u weten of hij uw vakantie nog beschikbaar is? Mail naar  devolharding@kpnmail.nl  of bel 06-13719222