Wij hebben 2 caravan’s op de camping die u kunt huren, een vier persoons en een twee persoons.

In de 4 persoons huur caravan ‘Mamaloe’ bent u van alle gemakken voorzien, er zijn twee gezellige bedsteden elk voor twee personen, er is een heerlijke keuken, eigen toilet en douche! Een heerlijke zithoek met tv en ontbijtsetje voor als het weer het niet toelaat buiten te ontbijten.(wat bijna nooit gebeurd want op Texel heb je de meeste zon uren van Nederland) Over buiten ontbijten gesproken, de huur caravan heeft een eigen besloten privé tuin met daarin een gezellig terrasdek met zitje en een grote tafel en bank om heerlijk buiten te ontbijten en twee heerlijke lounge stoelen om lekker te ontspannen…….. oja en in het aanwezig schuurtje in de tuin vind u natuurlijk een BBQ die u mag gebruiken!

Uiteraard vind u verder alles in de huur caravan wat u nodig heeft bordjes, potjes, pannetjes, glazen, keukendoek, koffie/ thee, suiker en melk ,etc .Als u aankomt is natuurlijk uw bed(stee) opgemaakt.

U hoeft dus alleen een eigen bad/douchelaken mee te nemen en uw kleding en de vakantie kan beginnen!!!! oei ik vergeet nog wat….U mag natuurlijk ook uw huisdier mee nemen!!! want die zijn bij ons gewoon welkom……..

De kosten voor de 4 persoons huur Caravan zijn:

Lang weekend: vr tot ma 340 euro (Extra 2 persoonstent 50 euro)
Midweek: ma tot vr 390 euro (Extra 2 pers. tent 75 euro)
Week: ma tot ma of vr tot vr 595 euro (extra 2 pers. tent 100 euro)
Losse Nacht: 120 euro (in principe alleen buiten het hoogseizoen te boeken)

De prijzen zijn inclusief eind schoonmaak maar exclusief toeristen belasting 2,25 p.p.p.d.

eventueel tent bij te zetten voor twee extra personen vraag naar de mogelijkheden!!!

wilt u weten of hij uw vakantie nog beschikbaar is? Mail naar devolharding@kpnmail.nl  of bel 06-13719222

Ook in de 2 persoons wagen ‘Nono’ is het heerlijk vertoeven,deze wagen is voorzien van een ruime bedstee ,woongedeelte met tv en kitchenette, eigen wastafel en toilet. In de kitchenette vind u een kleine koelkast en een kookplaatje, waterkoker en Senseo. Voor de koffie en thee hebben wij gezorgd en natuurlijk is er keukendoek/handdoek aanwezig. Douchen doet u in de heerlijke douche-gelegenheid van de camping. Ook hier vind u een privé tuin met terras en zitje in de tuin en ook hier een schuurtje met BBQ voor uw gebruik! En natuurlijk mag ook in deze wagen uw hond lekker mee genieten……..

De kosten voor de 2 persoons huur caravan zijn:

Lang weekend vr tot ma 235 euro 
Midweek ma tot vr 290 euro 
Weekma tot ma of vr tot vr 470 euro 
Losse Nacht 90 euro (in principe alleen buiten het hoogseizoen te boeken)

De prijzen zijn inclusief eind schoonmaak /maar exclusief toeristen belasting 2,25 p.p.p.d.

Wilt u weten of hij uw vakantie nog beschikbaar is? Mail naar  devolharding@kpnmail.nl  of bel 06-13719222