Welkom op onze gezellige boeren mini camping, Kampeer en Ezel hoeve ‘de Volharding’….een bijzondere plek met veel ruimte en vrije uitzichten! Niet in een rondje om het veld maar ieder zijn eigen plaats met ruimte en uitzicht dat is waar het bij ons om draait.  Het is een camping die een beetje een mediteraanse sfeer ademt mede ook door de mediterrane mini ezel fokkerij die ook op de camping gevestigd is!

We hebben plaats voor camper, caravan, vouwwagen of tent. Het hele terrein is voorzien van drainage dus geen natte voeten!

De plaatsen zijn ruim van opzet en bieden veel privacy. Elke plaats heeft een 10 ampère stroom aansluiting en water kraan. Uiteraard is (zijn) uw viervoeter(s) ook welkom om hier vakantie met u te vieren…wel ten alle tijde aan de lijn en opruimplicht zodat het voor iedereen prettig blijft. Er is een wasmachine , koelkast/ vriezer en waterkoker aanwezig die u kunt gebruiken. Er zijn spelletjes en boeken in de algemene ruimte die een ieder mag gebruiken en natuurlijk is er gratis Wifi….

Bijzondere bloemen en vogels , zeldzame mini ezeltjes en natuurlijk de zon, u vindt het hier allemaal!

We hebben een heerlijk mooi en fris sanitair gebouw met 4 toilet en douche units en ook toiletpapier is aanwezig (dus u hoeft niet met uw rolletje onder de arm naar het toilet). De douche is vrij te gebruiken zonder muntje.

Buitenkant toilet gebouw, 2 units aan beide kanten (4 in totaal)

Heeft u geen eigen kampeer middelen geen paniek, we hebben een super leuke ruime 2 persoons tent of een heerlijke ruime 4 persoons tent in privé tuin!!!!

Kijk snel onder het kopje huurtenten, die maken het mogelijk bij ons te komen logeren vlakbij de mini ezeltjes, hoe leuk is dat!!!

Doe eens gek, pak de boot en kom mee genieten op deze bijzondere plek!!!!

Heeft u vragen of wilt u boeken?

Reserveer dan nu op devolharding@kpnmail.nl of bel 06-13719222